Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Årsmötet



Tystnaden det bästa bläcket är
Minns Du
Bara jag orkar lyssna.

Fullmånen lyste mellan Martallarna
ovanpå Sandåsen.

Med Gravrösenas stenstoder
Stirrande som mörka ögon

På oss som promenerade
där nedanför.

Från Gamla Uppsala

in mot det Nya.Bullrande
Ljusskimrande.

Föredragshållarens Ord
ringde i öronen.

Blandat med Applåder
Musiken och Maten
som tyngde i magen.

Det röda Äpplet i Grishuvudets mun

Det var en rolig Underhållande Kväll
bland Vänner

Men Tystnaden smällde högst
Smälte allt

utan Ord

Där Vi traskade in i ett nytt tillstånd
Under Månens sken.








Fri vers av Sefarge VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-03-04 00:37



Bookmark and Share


  Klara Ord VIP
Vackert, om en kväll med magi.
2015-03-08

  Marita Ohlquist VIP
"Smälte allt utan ord där vi traskade in i ett nytt tillstånd"
Underbar formulering.
2015-03-04

  i af apa
så säreget levande...
2015-03-04

  Valter Örn VIP
Känslornas transformering i tystnaden från det gamla under promenaden in i nutiden
2015-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP