Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och vädret blir allt kyligare!

Där sprack bubblan
Och kvar blev

en rutten stank av det du stolt kallar
sunt förnuft Och svenska
traditioner!




Fri vers av C Lupa
Läst 231 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-03-03 23:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

C Lupa