Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ABSOLUT

Absolut

inte reflekterande

tom och full

       Jag väntar

Men jag ser ingenting

 

Ljuset förtär mitt väsen

och blinkar

      vid mina fötter

Svajande

       Jag rör mig

 

Här vid dina bröst.

 




Fri vers av :n2o:
Läst 352 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-03-04 13:18



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så bra skriftat!
2015-03-11

    ej medlem längre
Helgen brus och rus skildrat..gissar jag :)

Väl förmedlat!
2015-03-07
  > Nästa text
< Föregående

:n2o:
:n2o: