Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

:KLŸFTAN:

 


:KLŸFTAN:
jag faller in [¡]
Bråddjupet
{
»»gapet välkomnar: greppar tag,
omfamnar       håller mig     fast:
}
där nere
Och jag andas med öppen mun

Flämtar
Här, och jag väntar . • °
{
Elektr¡ska vågor sköljer mig ren – [!]

Jag tittar upp^
och ser
Formen av ett annat liv

och jag söker
Kontakt
•|•

{
Vi flyter, allt är stilla nu
~svävar~
Tillsammans på :ÿTAn:
}




 


© Karin Dahlgren 2015




Fri vers (Fri form) av :n2o:
Läst 268 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-04-02 20:16



Bookmark and Share


  aol
Kändes som elchocker så bra berörande borrar sej dikten djupt in,
2015-07-02

  Lars Hedlin
Tytcker om :)
2015-04-07
  > Nästa text
< Föregående

:n2o:
:n2o: