Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

* * *

Det är kallt, så kallt här nu
De inre jaktmarkerna kala
och köttet vill inte tina

Tankarna isar och fastnar
vid varandra
Bit för Bit
en frostig tanke om Tetris

Jag närmar mig
Fryspunkten°?
så jag vilar handleden mot plattan

Och blodet börjar så sakteligen
°•·°°•.bubbla.•°°·•°

Värmen sprider sig ut —
genom kroppen
— in i minsta kapillär
en pulserande hetta

Och andetagen strömmar
nu mjuk luft mot din hud




Fri vers av :n2o:
Läst 344 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-03-10 14:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Om livet värmer allt var finns då kylan som värker över kroppen, men inget är så varmt som den första och enda kramen som man får av sin käresta
2015-03-13

    ej medlem längre
Griper tag på något sätt..

En text att fascineras av!
2015-03-11

  Lars Hedlin
Mästerligt framfört :)
2015-03-11

  Marita Ohlquist VIP
Härlig förändring i det inre!
Bra skrivet.
2015-03-10

    ej medlem längre
och, sen -undrar ur um.
+
2015-03-10
  > Nästa text
< Föregående

:n2o:
:n2o: