Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inre oro

Om det bara var tremor
Som skakade
Om det bara var fysiskt

Jag faller
Varenda ord
Varenda indirekt komplimang
Som inte är riktad
Skär
Hårt

Fel
Som inte är fel
Bara i min hjärna
Skär
Hårt

Rädslan
Att den andra
Vem som helst
Fångar



Skär
Hårt

Tremor
Om det ändå bara vore tremor




Fri vers (Fri form) av Alwan
Läst 221 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-03-04 16:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alwan
Alwan