Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(eget foto)


Dags att börja om




låter vårens
fuktmättade läppar
pensla över mig

medans vintern
återigen vilar
i sitt sköte


för det är dags
att börja om




Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 319 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-03-04 16:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Alltid en fin tanke och insikt.
2015-03-05

  Lars Hedlin
Allt vaknar till liv åter igen med vårens friska ljumna vind <3 kram
2015-03-05

  Rise Little One
En fin bild med hoppfulla text.
2015-03-04

    ej medlem längre
En fantastiskt text, fylld av hopp, tro och glädje!
2015-03-04

  ULJO
Väk tänkt
2015-03-04

  KYREUS of Sweden
Cirkulation.
2015-03-04

  Marita Ohlquist VIP
"För det är dags att börja om"
Bra formulering som passar i många sammanhang.
2015-03-04

    Dan Myrbeck
Ja, bra!

Bra foto, ger en ödslig vildmarkskänsla.
2015-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell