Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Chockbesked med en utandning

Heligt är ditt tempel en skapelse från just din unika DNA.
Du är hel, inte trasig du fina vän
Dina celler var inte sjuka, nu kan du komma igen!
En chock, ett papper framför dina ögon
Livsridån gick ner men nu kan du backa tillbaka och åter i livet vara
Du är inte sjuk!
Dumma celler som kan föröka sig så.
Ett papper ett par ord och så blir det i tanken så!
Orden som är så tunga.
Många kvinnors förbannelse som sitter i livet gåva
Trasigt bröst som faktiskt var friskt!
Du är inte sjuk!

Jag är glad!




Fri vers av zamillans
Läst 264 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-03-04 16:32



Bookmark and Share


    Lars J
Positiv dikt, som väcker förståelse, tycker om!
2015-03-04
  > Nästa text
< Föregående

zamillans
zamillans