Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Likt andra dårar



är krasad
till tårar

men så blir
det väl
för många dårar


som springer hudlösa
ut i storm

skalar av och
ger


långt mer än
förståndet ser

ja likt
andra dårar


försöker jag
om och om igen


och blundar för risken
att förgöra mig själv
i skymningen




Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 273 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-03-04 20:18



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Självutlämnande och tänkvärd
2015-03-06

  Lars Hedlin
Känner så väl igen den känslan! Stor varm kram till dig <3
2015-03-05

  Marita Ohlquist VIP
Vill så gärna tro!
2015-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell