Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns olyckliga sagor

Det var en gång
och aldrig mer.
Det som blev
är vad vi ser.
Det var en gång
och snipp, snapp, slut.
Vägen hem
är vägen ut.




Bunden vers av Lehva VIP
Läst 413 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2015-03-04 22:49



Bookmark and Share


  Anya VIP
Titeln gör att jag läser texten med andra ögon. Sagan gör ont.
2015-03-09

    ADI Nehlin
tyckte om
2015-03-09

    ej medlem längre
Dramatiska ord fyllda av erfarenheter.
2015-03-06

    Elisabeth Nilsson VIP
Ja, så sant du skriver. De olyckliga sagorna bör stoppas i malpåse. Men ibland rymmer de därifrån.
2015-03-05

  i af apa
visst finns det
olyckliga sagor. dom som konstigt nog ger plats åt dom lyckliga...
2015-03-05

  Marita Ohlquist VIP
Naket och avskalat men budskapet är tydligt!
Bra.
2015-03-05

  walborg
Fyndig litet raljant ton som gör innehållet ännu tydligare
2015-03-04

  Annie b'larsson VIP
Sagor som kanske någon ljög ihop och därför måste ta slut, så får vi vända tillbaka hem för att göra en riktig saga själva baserad på vad vi lärt är gott och sant.
2015-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Lehva
Lehva VIP