Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilka muskler använder man som mest

när man runkar
Öronen såklart
Man spetsar öronen hela tiden för man vill höra
om grannen står på andra sidan väggen
och tjuvlyssnar på en
Vilket vore riktigt skämmigt och pinsamt...

Ken Cassel
5/3-2015




Fri vers av Ken Cassel
Läst 150 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-03-05 02:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel