Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NATT

Borde sova men hur ska det gå till
när tanken lägger manken till

Känner oro i kroppen och kaos i knoppen,
detta är ingen sund stund

Att hålla tårarna inne ger ingen ro i sinne,
men varför denna sena timme

Mitt hjärta blöder tror jag behöver lite ljus i mitt bröst
så jag kan finna tröst




Fri vers av Sjison
Läst 237 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-03-05 05:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja..Nattlig oro..en text att känna igen sig i
2015-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Sjison
Sjison