Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlorad till dig

Kärlekens kraft är ett faktum
Hud mot hud
Dina händer på min kropp
Berör ända in i själen

Din blick säger allt
Jag känner mig älskad
Och
Jag älskar dig
Med dig

Du är mitt liv
Utan dig är jag halv
Förlorad

Jag älskar kärlekens magi som bara växer

Jag har tappat all kontroll
All makt
Till dig

Utan dig - tomhet
Med dig - en lycklig värld




Fri vers (Fri form) av Alwan
Läst 253 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-03-05 08:42



Bookmark and Share


    Martin Nilsson
Underbar text om Kärlek.
Enda jag kan ge som kritik är att den känns lång.
2015-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Alwan
Alwan