Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...såg någon särskild i en vit bil...


På riktigt...


Det kändes ibland
Som om det var
En annan tid
Ett annat sekel
En annan värld

Det kändes ibland
Som om det var
På låtsas
Inte sant
Aldrig hänt

Men så ser jag dig
Igen
På avstånd

Och då förstår jag
Att allt
Var på riktigt
Var sant
Inte drömt

Just då
Förstod jag allt

Vad äkta kärlek

Är...



TT

(c) 2015




Fri vers av TT
Läst 275 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-03-06 11:39



Bookmark and Share


  Angela Bohlin VIP
Vackert!
2015-03-06

    AgnesKenshin
så fint (be)skrivet! "Det kändes som..."
2015-03-06

  Yrre VIP
Å blir varm i magen!
2015-03-06
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT