Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

våren talar

fåglarna talar till solen
skogens ven pårlar
sten nött till sanddiamanter
knastrar under mina fötter
min väg så vårljus framför mig
många hjärtan som blommar
hela naturen andas början
släpp och känn tiden
som brusar som bäcken
i din kärlekstörstande vinterkropp




Fri vers av Dito VIP
Läst 353 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-03-06 13:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dito
Dito VIP