Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(eget foto)


Likt ljus

i mörker

rusar du
mig

vild och
vacker


med din
blick

ditt leende

dina händer

som låter
mina ord
bilda en mening




Fri vers av Teresia Ridell
Läst 200 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-03-06 14:01



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En stark känsla som ger mer och mer i värme :) kram <3
2015-03-08

    ej medlem längre
Djupa ord som berör.
2015-03-06

    Frozenbride
Tycker om!
2015-03-06

  Marita Ohlquist VIP
Eufori!
2015-03-06

  KYREUS of Sweden
Innerliga
insikter
2015-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell