Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Senvinter (haiku)

 

Svarta kajor
de vintergrå molnen
skingras

 




Bunden vers (Haiku) av Anna H
Läst 382 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-03-06 16:48



Bookmark and Share


  Deva
Man anar en början till vår, när molnen skingras. Fin bild!
2015-03-10

  Per Rydberg
jag njuter av ditt ordknappa, träffsäkra och vackra språk!
2015-03-07

    jesse james
Vackert målande bild/jj
2015-03-07

  lila fjäderblomman VIP
vackert!
2015-03-06

  catharina.jerbo VIP
snyggt formulerad med fina bilder!
2015-03-06

  petter rost
Så skärande vacker – livet... stillheten... rörelsen... En slipad kristall!
2015-03-06

  petter rost
!!! En H A I K U !!!
2015-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H