Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädd

Magen gör ont
Riktigt ont
Fysiskt ont
För att psyket ställer till det

Hjärtat gråter
Men inga tårar kommer från ögonen

Ensamhet

Tankar
Smärta

Undran
Varför?

Yr
Tung
Letar
Tröttheten fångar mig
Ångesten river mig




Fri vers (Fri form) av Alwan
Läst 236 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-03-06 18:22



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Text som berör!
2015-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Alwan
Alwan