Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Litet måste att få sätta ord på ... för att få den dig som kanske tror dig vara ämnad för mig att redan innan förstå vad som får mig att stanna och förbli istället för att gå ...


Det du kanske ej riktigt förmår ...

... eller ens 
egentligen vill förstå
är
att jag vill så mycket mer
än att blott bara
få se och känna dig
njuta när du kommer
tillsammans med mig ...

Vill känna inom 
varje skrymsle och vrå 
inom hela mig
att du också vill
dela den positiva energi
som av vår delade njutning 
oundvikligen blir ...

... till att få
livets alla övriga komponenter
att bli till de förutsättningar
som tillsammans i samverkan
och i allra ljuvaste förening
inspirerar och stimulerar
alla våra sinnen ...

Det som ger oss möjlighet
att tillsammans
skapa och uppleva
nya gemensamma minnen ...

Att få komma 
tillsammans med dig
är en njntning 
utöver allt annat i sig ...

Men om jag ej
får avnjuta allt det andra
tillammans med dig
blir vår intima njutning
intet annat 
än någonting som 
dränerar själva källan
till allt det som 
formar, utvecklar och håller samman
det som du tycker om 
och älskar i mig ...

- Det ena 
utesluter inte det andra
men om du ej
får mig att känna
att du vill avnjuta
hela konceptet med mig ...

... så vare sig är 
eller kan vi 
någonsin bli
ämnade för varandra ...

Och hur njutbart
vi än kan känna
att det kan vara
för stunden tillsammans
kommer vi 
förr eller senare
skilda vägar mot framtiden vandra ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2015-03-07 06:47



Bookmark and Share


  aol
Fint skaldat
2015-03-07

  Kajsa Karin VIP
Jo så kan det väl vara att när kroppen fått sitt behöver själen det andra. Fint skrivit som alltid!
2015-03-07

  Angela Bohlin VIP
Helheten före delarna
2015-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP