Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tanke

vad tänker man på

är det dom tokiga sakerna som
fastnar?

hur ofta säger man vad man tänker?

hur skulle värlen se ut
om alla gjorde som dom tänkte?

skulle världen vara bättre?

troligtvis skulle den vara sjukare

eller skulle den det?

det kommer man aldrig att få veta

bara en tanke...




Fri vers av mb74
Läst 321 gånger
Publicerad 2006-04-12 15:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mb74
mb74