Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gör tiden till din vän

Stress
hinner inte
de räcker inte
paniken flödar

Vill göra
är det redan slut

Tiden är kort
men gör den till din vän
annars slösar du den
på att gnälla, gör dig frustrerad
att den inte räcker till
då får du ut max
av den tid som dig är given




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 165 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-03-07 12:49



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA att bevara nuet och stunden..kram
2015-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson