Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sol som leker

Solen leker på stigen
Den kommer genom trädens lövverk
Den är likt en solkatt på färd över stigen
Fjärilarna flyger efter den
Fjärilarna är katten




Fri vers av Solskensskugga
Läst 123 gånger
Publicerad 2015-03-07 16:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solskensskugga