Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lilja och gräs

Likt en lilja står du där
Vacker, rakryggad
Inte ett bekymmer tynger dina axlar
När du rör dig
Det ser ut som om grässtrån vajar lätt i vinden
Med samma enkla, självklara sätt
Graciöst, enkelt, elegant
Det är du




Fri vers av Solskensskugga
Läst 120 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-03-07 16:49



Bookmark and Share


  stig wikman
LJUVLIGT .

KRAM Å APPLÅD FRÅN DALARNA.
2015-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Solskensskugga