Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet i en bubbla

När du är borta
Då saknar jag dig
Jag vill ha dig här, nära
Jag vill känna din doft
Höra ditt hjärta
Känna dig andas

När du inte är här
Saknas en del av mig
Jag får svårare att andas
Det viktiga är borta
Allt viktigt är du
Världen är grå utan dig

När du är här
Då känns livet lätt
Du skyddar mig
Vi stänger in oss i vår bubbla
I vår egen värld
I den finns inget ont




Fri vers av Solskensskugga
Läst 155 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-03-07 17:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Känner väl igen denna känsla..fint skaldat!
2015-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Solskensskugga