Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NEJ

 

att leva mitt liv så bra som jag kan

mina tårar rinner med mina försök

mitt skratt porlar med mina försök

...då är jag inte rädd

 

men om jag inget känner

om ledan kryper under huden

närmar sig hjärtat och själen

då darrar mitt inre... då blir jag rädd

 

vad är det som sker

om känslorna dör

vad är det som sker

om autopiloten tar över

 

 att känna ingenting...

 ...NEJ

där är jag inte

dit ska jag INTE

 

 




Fri vers av LindaBirgitta
Läst 210 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-03-08 23:00



Bookmark and Share


  Epione VIP
Ibland behövs autopiloten för att skydda dig men sedan tar man över rodret igen. Kanonbra ordat.
2015-03-18

    Sefarge VIP
Även det goda
kan sätta kraft
emot!för att inte
förtvina.
Härligt skaldat!!
:)
2015-03-14

    ej medlem längre
Underbart kloka insiktsfulla ord!
2015-03-09

  Marita Ohlquist VIP
Att känna är att leva.
Att inte känna är att överleva.
Bra skrivet.
2015-03-09

  träsnidaren
Dit ska vi inte.
JA till dina ord.
2015-03-08
  > Nästa text
< Föregående

LindaBirgitta
LindaBirgitta