Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Yta av is

Ytan var som is
Kall och blank
Polerad
Glas kanske var ett bättre ord
Men vid första anblicken, is

Du rörde inte en min
Ingenting berörde dig
Du hälsade artigt
Uppförde dig väl
Men din yta,
den var som av is

Jag ville nå dig
Innanför din yta av is
Jag ville veta,
veta vem du var
Men du gav mig inget svar




Fri vers av Solskensskugga
Läst 158 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-03-07 20:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solskensskugga