Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Saknaden är större än vad alla mina återkommande affirmationer någonsin ens kan få dig till att tro ...


Allt som får mig att känna ...

... att jag ej
någonsin vill
detta livet lämna ...

... är kärleken
jag känner för dig ...

Dig som är
själva definitionen
för vad 
kärlek är för mig ...

Saknar
att få hålla om dig
nära tätt intill mig
och att få 
låta dig känna
se och förstå
att jag menar vartendaste stavelse
och mer än så
varje gång jag säger

- Jag älskar dig!

Men
just nu fattas du mig ...




Övriga genrer av Peter Stjerngrim VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2015-03-07 20:42



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Den beundransvärda
längtan definierad i
en mycket fin text
2015-03-08

    ej medlem längre
Ord inifrån, utifrån, ovanifrån, underifrån och alla j*vla från som finns...


Att välja väg och att välja den svåra, av längtan oviss, ett är säkert, om inte, i värsta fall blir det lika, men med den skillnaden att man har försökt...
2015-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP