Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hjälp jag har blivit rånad

112 vad är det som har hänt?

jo jag har blivit rånad

kan du beskriva rånaren?

han är lång, ungefär 183
han har underbara blåa ögon
och ett leende som tar andan ur en

okej... vad var det han tog?

jag har ingen jävla aning
men jag saknar det så himla mycket




Övriga genrer av svartpost
Läst 192 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-03-07 21:22



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Att bli rånad på sitt hjärta känns.
2015-03-07
  > Nästa text
< Föregående

svartpost
svartpost