Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken vaknar


Ödmjuk och god

Infiltrerar dem som den saknar

Fred på våran jord

Numera bakar hela Europa tillsammans

så att vi alla får bröd på våra bord

Det tackar vi kärleken för

Den som för oss alla samman precis som den

olympiska facklan gör när den förs fram

springandes ifrån land till land

Så när kärleken träder fram är det bara

att ta emot den

Ta den i din hand och låta den sätta ditt hjärta i brand

För varför streta emot när du nu på kärleken har en chans

En het och skön romans

Så var inte dum nu

Inte nu när det är kärleken som har kommit fram till dig

för att bjuda upp dig på en liten dans...

Kärleken vaknar!

Ken Cassel
8/3-2015




Fri vers av Ken Cassel
Läst 196 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-03-08 00:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel