Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
* * *


Den vita vargen

Den vita vargen
ylar –
ylar efter sin bror.
Springer genom
glänsande dalar,
för att finna var han bor.

Den vita vargen
längtar -
längtar efter sin bror.
Var är de fria vidderna,
de ändlösa slätterna
där han bor?

Den vita vargen
springer -
springer med längtan
i varje andetag
men vet,
att varje steg kan bli
det sista hon tar.
Genom dunkla skogar
där vinden ropar hans namn,
lyser den svävande månen klar.

Den vita vargen
sörjer -
sörjer i sin ensamhet.
Om hon når de fria vidderna,
de ändlösa slätterna
- kommer han att finnas kvar -
den vita vargens bror?




Fri vers (Fri form) av Nathalia
Läst 176 gånger och applåderad av 17 personer
Utvald text
Publicerad 2015-03-08 01:17



Bookmark and Share


  Nathalia
Jag ber att få tacka för de fina kommentarerna!
2015-04-08

  P-E-H
Mystiskt och vackert har du skaldat!
2015-04-07

  Ljusletaren
Hade förr mig att jag hade kommenterat denna braiga text sen förr men inte det, men nu/ kram
2015-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Nathalia
Nathalia