Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
* * *


Vildmarkens hjärta

Jag har drunknat i mörker
länge nog.
Renats i tystnadens skärseld.
Jag vill leva nu.
Ta mina andetag
långsamt och med njutning.
Andas in
samma luft som du
min älskade.
Vila tryggt i din värld.

Snö och is
har fått dig att glöda
likt norrskenets ljus.
Du är
vildmarkens bultande hjärta.
Jag längtar efter
din beröring,
din varma kyss.
Du är den
som får mig att vilja leva.




Fri vers av Nathalia
Läst 670 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-10-25 14:17



Bookmark and Share


  Susanne Klint Martell
Du är vildmarkens bultande hjärta ...
Snyggt!
2016-10-30

    ej medlem längre
bra!
2016-10-30

  Lars Hedlin
Starkt och närvarande
2016-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Nathalia
Nathalia