Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
* * *


Mitt hjärtas boning

Jag vill känna
att jag hittat hem,
att du är mitt hjärtas boning,
när jag öppnar dörren
är du där och väntar på mig.

Ditt leende värmer mig och är mitt ljus,
min kompassros i mörkret som omger mig,
och när jag äntligen kommer fram
står du där, varm och välkomnande
och omfamnar mig som bara du kan.




Fri vers (Fri form) av Nathalia
Läst 145 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-09-29 09:48



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Berörande text om längtan, varav hjärtat är fullt, skriver pennan.
2023-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Nathalia
Nathalia