Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
* * *


Mitt ljuva sommarregn

Du är
mitt ljuva sommarregn,
du är kudden
där jag vilar mitt huvud.

Du är nyckeln
som öppnar min dörr,
kartan
som alltid leder mig rätt.

Du är
mitt ljuva sommarregn
som visar mig vägen
hem.




Fri vers (Fri form) av Nathalia
Läst 406 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-07-24 13:36



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Oerhört vackert :)
2016-10-26

  Karina"Kia"
Ååå! så vackert kärleks driv i denna..
Du skriver så det gungar mjukt vackert i textens rader...Härlig rytm!

Vilket härligt sommarregn..och doften som ges och mot asfalten ångar hettan i denna dikt!
2016-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Nathalia
Nathalia