Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förändring

 

på stranden

ett sandslott

vassen 

pryder tornet

bredvid

ett fotavtryck

sköljs 

med

kvällsbrisen

av saltvågen 

ut

till havs

 




Fri vers (Fri form) av Sanna i badet VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-03-08 01:22



Bookmark and Share


  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Som du kan skapa längtan
Iiii
2015-03-21

  lila fjäderblomman VIP
fint...
2015-03-14

  Annie b'larsson VIP
Så vackert...
2015-03-08

  Schackpoeten VIP
Är det ditt fotavtryck ? :-)
2015-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Sanna i badet
Sanna i badet VIP