Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Spontant flöde från själ och hjärta ...


Det som kan vara bra med mig ...

... är att
det är rätt svårt
att inte bli berörd
på något sätt och vis ...

... om man tar sig tid
för att möta mig ...

Stämmer kemin
fastnar min existens
obevekligt i sinnet
och stannar kvar
för all framtid 
i minnet ...

Är du för mig ämnad
kommer du stanna kvar
och förbli med mig ...

... vilket jag 
inte skulle ha
någonting alls emot ...

... eftersom 
jag vore en idiot
om jag lämnade dig ...

Men du fattas mig!

Just här och nu
önskar jag ingenting
hellre än
att vore här
nära tätt intill mig ...

... Vet en hel del
trevliga, mysiga och underbara
saker och ting
jag skulle vilja göra
tillsammans med dig ... 

... som skulle få 
dig att känna
mersmak för mig ...

Nog för att
du inte någonsin
skulle ens tänka tanken
på att lämna mig ...

... eftersom 
du skulle känna
hur välgörande
jag kan vara och  är
för hela dig ...




Övriga genrer av Peter Stjerngrim VIP
Läst 510 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2015-03-08 16:46



Bookmark and Share


  Dito VIP
Enkel rak fin text<3
2015-03-10

  Angela Bohlin VIP
Vilken underbar text...
2015-03-09

  Ingrid Trolle
Vackert!
2015-03-09

  Hans Christian
Japp som vanligt en undervisning i hur man skall skriva. Likt ljudet av en vacker vårbäck flyter texten fram....skulle vara väldigt roligt att få höra din röst. Men jag vet inte hur man spelar in en ljudfil?
2015-03-09

  Åsa Njunjes
Fint om viljan/önskan att mötas på djupet.
2015-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP