Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under hökens vinge

Under hökens vinge söker liten skydd
Under hökens vinge är liten trygg

När hökens vinge ej längre vakar
När hökens vinge sin styrka saknar

Under hökens vinge får liten ro
Under hökens vinge ingen oro gro

När hökens vinge ny styrka söker
När hökens vinge av smärtan kröker

Under hökens vinge byggs nya grunder
Under hökens vinge glöms gamla synder




Fri vers (Fri form) av Destikado VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-03-08 16:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Destikado
Destikado VIP