Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våren är här !



livets lyriska toner
dofter och smaker


blandas till
ljuv kompott

viskar att vi
ännu en chans

till nytt
liv

fått




Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 177 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-03-08 17:40



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Underbara vår värme som bringar liv och minnen <3 Kram ;)
2015-03-09

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text att njuta av!
2015-03-08

    ej medlem längre
Tack för att du ger oss våren i så ljuvliga ord!
2015-03-08

  ULJO
Ja ett ljus tänds
2015-03-08

  KYREUS of Sweden
HALLELULJA!
*******************
(Förlåt min predikan,
kan inte låta bli,
jag är ju inte bara
poet - utan också präst).
2015-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell