Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lär av misstagen från igår

Ja tiden går
då var vi där igen
den rike viftar med sina pengar
den fattige gnäller över allt han inte har
den gamle klagar på den unge
den unge tycker den gamle saknar kunskap

Ja vad har det nu gett
samma sak
åter tillbaka

Lär av misstagen från igår
vad glad för det du har
var nöjd för
vad du än är
är du unik




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 209 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-03-09 13:34



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra skrivit! Full av insikt!
2015-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson