Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(fotat idag:)


Strosar längs havet





ventilerar tanken

på det

oundvikliga




Bunden vers (Haiku) av Teresia Ridell
Läst 319 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-03-09 16:21



Bookmark and Share


  Ronny Berk
som om strandnära är oundvikligt; så kan skapas god poesi, ja !
2015-03-14

  Lars Hedlin
Känslan stark..Tycker om mycket mycket :) <3
2015-03-11

    ej medlem längre
Nakna ord som känns sorgsna...

2015-03-09

  stig wikman
Vackert
i ord som bild.

KRAM Å APPLÅD.
2015-03-09

  ULJO
Fin haiku
2015-03-09

  KYREUS of Sweden
Fint!
2015-03-09

  Marita Ohlquist VIP
Stort djup i texten!
Stranden är det bästa stället att vara på när man skall samla tankarna.
2015-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell