Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Effektiva målformuleringar får ta tid!


Mötesterapi 3

På möten då sliter man hårt som Satan

Och jobbar så ivrigt för lönen sin

Med självtänket är det dock "lugna gatan"

Han skrattar nog alltid "rätt åt er", Hin!




Bunden vers (Rim) av erkki
Läst 252 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-03-09 16:50



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Det bakvända och förljugna i finfin tappning
2015-03-10

  lodjuret/seglare VIP
Textförfattare här i sitt esse
jobbar starkt på stor finesse
raskt o sublimt rimmar
sina ordkrumbukter trimmar
gör det lugnt o utan stress e
2015-03-09

  ULJO
En fyndig betraktelse
2015-03-09

  P-E-H
Roligt diktat... samtidigt väcker den tankar..

Tack!
2015-03-09
  > Nästa text
< Föregående

erkki
erkki