Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utanförskap

Där ute bland plåtkroppar
trängs en massa mjuka själar
Får inte riktigt plats i stenöknen
Bara de som kan betala tull är välkomna




Fri vers av Dito VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-03-10 16:02



Bookmark and Share


    99knivesinside
Nu tänkte jag på Code 46.
2015-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Dito
Dito VIP