Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara små ögonblick som är vackrare än andra.


En glimt av himlen.

Att få vara med
när en kör sjunger femstämmigt,
lyssna och andas
Det måste vara en glimt av himlen

Att få vara med
i en grupp för att hjälpa en människa
göra nytta med det lilla jag kan
Är inte det en glimt av himlen!

Att se någon gråta
men lägga en hand av omtänksamhet på dem
och torka deras tårar.
När dem sedan ler igen - det måste vara en glimt av himlen!

Men ibland
är allt så grått och inget verkar kunna muntra upp mig
Det som brukade värma mitt hjärta, och få mig att le med hela själen
passerar nästan obemärkt
- Då tror jag inte att himlen finns.

Ibland frågar jag mig
hur jag kan tro på den gud jag tror på.
Han som alltid älskar, alltid är där och har lovat att torka alla tårar.
Men när ett litet ljus skiner upp mörkret,
tror jag igen
på en liten glimt av himlen.




Fri vers av nattfjaeril
Läst 176 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-03-10 17:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nattfjaeril
nattfjaeril