Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stolthetens symbiosis

När lövet darrar;
Stammen står stilla, stolt, stark.
Utan löv, den dör.




Bunden vers (Haiku) av Bo Lövhalka
Läst 414 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-03-10 19:02



Bookmark and Share


  agh.nilsson VIP
Tappar hakan, underbart
2022-03-10

  walborg
Genialisk liknelse med associationer en masse ...
2015-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Bo Lövhalka
Bo Lövhalka