Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från något ö-projekt (skolarbete i svenska) i början av högstadiet.


Ö-dikt.

Vi sitter på vår ö,
och vi håller på att dö.
Men ön är ändå fin,
vi kan sitta här och dricka vin,
men vårt vin finns bara i fantasin.
Vi ligger och solar på en strand
och bygger slott av sand.
En gul och rosa prickig ko
vandrar runt på en exotisk äng
och trots att allt är lugn och ro,
längtar jag hem till min varma gröna sköna säng.
Hör finns också andra djur,
som vanligtvis brukar sitta i bur.
Fast hemma alla bråkar och slåss,
då är detta paradiset förstås!




Bunden vers (Rim) av nattfjaeril
Läst 1278 gånger
Publicerad 2015-03-10 19:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nattfjaeril
nattfjaeril