Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mars

 

nu. händer det. våren. allt. vi samlar ord. prövar oss.
blåser lätt under dom. vill iväg. ska det bära. brista ut.
i något oväntat väder.

låt stå låt gå låt vara
.

så fritt det bara kan. oooo. det vackra med o. som ögon
som sida vid sida. eller kullersten som flyter.
.
sångsvanarna vilar ut vid Limsjön.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Anita Westin
Läst 430 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-03-10 20:33



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
våren jo, som att våga tro på "oväntat väder", där åtminstone ljuset kan få gränder att röra sig...
2015-03-15

    ej medlem längre
Mäktigt intelligent fångst av sinnesintryck. Vackert!
2015-03-12

    ej medlem längre
Men va fin poesi! Fantasifullt, vackert i litet format...
2015-03-11

  Nanna X
gillar kullerstenen som flyter mitt i den vackra minimalistiska vårrealismen! i går såg jag en sten som sam i en å/ja det är nästan sanning...
2015-03-11

  Ingrid Trolle
Så flytande flygande lätt
den käns Våren, så härligt
med sångsvanarna som
vilar ut. Man känner
riktigt en sorts andfåddhet
som bara kan vara vårens
ankomst.
Härligt
2015-03-10

  Marianne Räf
Lite surrealistiskt å anarkistiskt språk:

"...kullersten som flyter." och---------
"belysningen är hoprullad och tämjd."

Men jag gillar det! Mer sånt! :D
2015-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Anita Westin
Anita Westin