Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vid pennan, poesiflicka


Tjugofyra timmar av värme

När solens strålar når huskanten

vaknar jag upp från en natt utan slutna ögon

När månen lyser på kolsvart duk

fortsätter jag drömma

Som stjärnor på nattsvart vägg

så splittrad är min själ

Jag samlar glasbitar från en trasig spegel

i spegeln såg jag dig

men det var en dröm




Prosa av poesiflicka
Läst 247 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-03-10 21:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mörk men fin poesi.
2015-03-13
  > Nästa text
< Föregående

poesiflicka
poesiflicka