Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Näcken

En ljuvlig klinga av plask

jag vänder mig om i vattenytan

möts av dimmans lakan

Dina lakan är som jag minns

Minnet av dig förblir dock en saknad




Fri vers (Prosapoesi) av poesiflicka
Läst 298 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-09-29 10:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

poesiflicka
poesiflicka