Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gudmor

Bryta genom tjocka väggar
alltid igenom komma
släcka alla kroppens bränder
med en personlighet av stål
När ett liv inte är värdigt
såg du alltid ljuset
ett ljus i dunklet
ljuset var du själv
Du vandrade över hettans eld
sov i oturens bädd
Men trots alla tjocka väggar
kroppens bränder,
dunklet
och ett liv inte värdigt

Vilar du nu i himlens änglabädd




Fri vers (Prosapoesi) av poesiflicka
Läst 293 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-09-26 12:01



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Mycket fint
2015-09-27
  > Nästa text
< Föregående

poesiflicka
poesiflicka