Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

prestation

Dansande fingrar över papper
tusen nakna linjer
böcker under damtäcke
en triumf av spegelbilden väntas
men mörkret slukar allt som inte dyrbart är
pennan slår slint
med smuts under naglarna river jag tusen remsor
det som en gång var mitt liv
i natt förblir jag en dubbelgångare




Fri vers (Fri form) av poesiflicka
Läst 330 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-10-02 22:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

poesiflicka
poesiflicka