Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ros

Ett rosenblad
och hon var så vacker

Men spetsen så vass
som skar i bröstet

Hon var skönhet att betrakta
tills jag kom nära

En röd ros




Fri vers (Fri form) av poesiflicka
Läst 272 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-07-12 23:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

poesiflicka
poesiflicka